2018-2019 University Scholarship Announcement

Kredi Yurtlar Kurumu’nun (KYK) Üniversitelere ayırmış olduğu burs kontenjanları belirlenmiş bu doğrultuda Fakültemize 2 (İki) kişilik kontenjan ayrılmıştır.

Yapılacak başvurular KYK tarafından Üniversitelere ayrılan kontenjanlar içindir.

KYK bursuna başvuracak öğrencilerimizin başvuru formlarını, 18.10.2018 tarihine kadar Fakültemiz Bilg İşlet. Buket KARAAĞIN'a (Zemin Kat Z-38 Nolu Ofis) teslim etmeleri gerekmektedir.

• Başvuru formunu okunaksız ve eksik doldurulması ya da 18.10.2018 tarihinden sonra teslim edilmesi halinde adayların başvuru formları geçersiz sayılacaktır.
  • Fakültemiz gerek görülmesi halinde burs başvurusu yapan adaylardan beyanları ile ilgili belge isteyebilir.

BURS VERİLMEYECEK ÖĞRENCİLER(Burs Kredi Yönetmeliğinin 9.maddesi)

1-Kurumdan Öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler

2-5102 Sayılı Kanunun 2.maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs alan öğrenciler,

3-Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olanlar,

4-Yabancı uyruklu öğrenciler,

5-Ek süre öğrenim gören öğrenciler.

Burs Başvuru Formu için TIKLAYINIZ...